60´kosmetika zn. KAWAR za 350 Kč

18.06.2013 21:34

Dárky wellness

Kawar ... aneb mrtvé moře pro zdraví a krásu naší pokožky ...

Jedinečná akce SALÓNU WENDY .... 60´kosmetické ošetření pleti za 350 Kč ...

Mrtvé moře je jedinečné slané bezodtokové jezero, které se nachází na hranicích Jordánska a Izraele. Vzniklo asi před 3 000 000 lety na rozsedlině po velkém vrásnění zemské kůry. Mrtvé moře je nejníže položená vodní plocha na zeměkouli, leží 400 m pod úrovní moře.

Je také nejslanějším mořem na světě: je až 10krát slanější než jiná moře a oceány. Mrtvé moře je zásobováno hlavně řekou Jordán a několika sladkovodními prameny. Vody s vysokým obsahem solí a minerálů přitékají do Mrtvého moře z horských minerálních pramenů. Suché pouštní klima má za následek neustálé odpařování vody a koncentrace solí a minerálů se tak silně zvyšuje.

V některých místech na pobřeží vytvořila mořská voda nánosy bahna, které má blahodárné účinky na lidský organismus. Černé mořské bahno je velmi zvláštní produkt Mrtvého moře. Obrovské množství jódu a brómu v bahně, vodě a vzduchu působí blahodárně na celý nervový systém. Síra a hořčík pomáhají léčit kožní nemoci (lupénka, ekzémy, akné) a draslík působí příznivě na artritidu a revma.

Veškeré produkty zn. KAWAR lze objednat a zakoupit přímo v SALÓNU WENDY s 10% SLEVOU ...